Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر حبیبی دقایقی قبل در گفتگو با خبرنگار مهر به سوالات متعددی در خصوص علت بازگشت ساعات کاری ادارات قزوین به روال گذشته، آخرین وضعیت بهداشتی استان و سلامت خود پاسخ داد.

* شایع شده شما هم به بیماری کرونا مبتلا شده اید؟

همان طوری که می‌بینید خوشبختانه سالم هستم و تلاش می‌کنیم با کمک همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی و در کنار کادر ایثارگر پزشکی و درمانی با این ویروس مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* از وضعیت سلامت آقای فرخزاد (معاون عمرانی) اطلاع دارید؟

حال ایشان بهتر است و آرزو می‌کنیم در کنار همه بیماران ایشان نیز بهبود یافته و از وجودشان برای خدمت به مردم استفاده کنیم.

* در شرایطی که به همه توصیه می‌شود در خانه بمانند و از حضور در اجتماعات خودداری شود شما از امروز ساعات اداری را به روال گذشته بازگرداندید و این موضوع کمی عجیب بود و برای شهروندان جای سوال داشت، علت چه بود؟

ببینید این روزها یک مجموعه بزرگی از کادر درمانی و پرستاری و پزشکی و خدماتی در همه بیمارستانها و درمانگاه‌های استان با یک رویکرد جهادی و ایثارگرانه در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند و به کمک سایر دستگاه‌های اداری نیازمند هستند لذا بهتر دیدیم دستگاه‌های اجرایی هم در کنار دانشگاه باشند تا خدمات رسانی مختل نشود.

ما به حضور نیروهایی مانند هلال احمر، میراث فرهنگی، نیروی انتظامی، بازرسان و ناظران ادارات صمت و تعزیرات نیاز داریم تا شرایط کنترل شود و اگر این نظارت و بازرسی صورت نگیرد حتماً مسئولیت
کادر درمانی بیشتر می‌شود لذا لازم بود ساعات اداری به روال گذشته بازگردد البته ما هیچ اجباری برای حضور کارمندان نداریم و با تعریف دور کاری شرایط را مهیا کرده ایم تا هر فردی بر اساس تمایل خود در اداره حاضر شود بویژه برای زنان کارمند مرخصی بدون کسر حقوق پیش بینی کرده ایم تا مشکلی ایجاد نشود.

شرایط را برای کارمندان زن که فرزند خردسال دارند و نیز کارمندانی که می‌خواهند به مرخصی بروند مهیا کرده ایم و هیچ نگرانی و فشاری روی کارکنان دولت نداریم اما فضا را برای خدمت رسانی هم مهیا کرده ایم تا کادر درمانی تنها نمانند.

* مواد ضدعفونی کننده به میزان کافی در استان تولید می‌شود؟

هماهنگی‌های لازم بین سازمان صمت و شرکت شهرک‌های صنعتی و تولیدکنندگان ایجاد شده تا با افزایش میزان تولید بتوانیم نیازهای استان را تأمین کنیم و خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه نداریم و آرامش لازم در بازار هم ایجاد شده است.

در این میان همه واحدهای تولید مواد شوینده و بهداشتی پای کار هستند و دهیاری‌ها و فر مانداری ها هم هماهنگی لازم را انجام می‌دهند تا کمبودی نداشته باشیم.

* وضعیت کنونی استان از نظر ویروس کرونا چگونه است؟

به هر حل ما در کانون برخی استان‌های درگیر مانند گیلان، مرکزی، البرز، تهران هستیم و شرایط ویژه ای داریم و کادر درمانی ما جان بر کف در صحنه است و با همه محدودیت‌هایی که داریم در حال نجات جان بیماران هستیم و سایر نیروهای امدادی مانند ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی، جمعیت هلال احمر، اورژانس، تأمین اجتماعی، در کنار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارند و همه بیمارستان‌های شهرستان‌ها نیز آماده شده تا در اختیار بیماران قرار گیرد.

بیمارستان رحیمیان در شهر الوند برای بیماران کرونا اختصاص خواهد یافت، بخش‌هایی از بیمارستان‌هایی تاکستان، بویین زهرا، آوج برای این کار تعیین شده تا در صورت لزوم به درمان این بیماران اختصاص
یابد و این کار با کمک فرمانداران انجام می‌شود تا از اعزام بیماران به مرکز استان جلوگیری شود.

البته بیمارستان صحرایی با ظرفیت ۴۵ تخت هم در استان راه اندازی شده که در صورت لزوم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

*مبادی ورودی استان کنترل می شود؟

بله تمامی مبادی ورودی استان کنترل می‌شود تا بیماری وارد قزوین نشود و در این راستا از همه مسافران هم انتظا داریم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند زیرا هیچ استانی برای میزبانی از مسافران دیگر شهرها آمادگی ندارد و ما هم همه ورودی‌ها را کنترل می‌کنیم تا آلودگی بیشتر نشود.

* اگر توصیه‌ای به شهروندان دارید بفرمائید؟

پیشگیری از شیوع این بیماری بهترین راهکار مقابله است لذا تنها با خود مراقبتی و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی می‌توان از آسیب‌های آن کم کرد به همین دلیل بار دیگر از شهروندان انتظار داریم ضمن شستشوی مرتب دست خود با آب و صابون از حضور در بازار، مجتمع‌های خرید و اماکن شلوغ جدا خودداری کنند و جان خود و دیگران را به خطر نیندازند.

همه باید این بیماری را جدی بگیریم و ضمن حفظ آرامش و خونسردی خود در منزل بمانیم تا از ابتلاء به آن در امان باشیم و نگذاریم با افزایش تعداد بیماران تلاش مجموعه درمانی زیر سوال رفته یا کارشان مضاعف شود و همه با یاری خداوند امیدواریم با رعایت بهداشت از این پدیده به سلامت عبور کنیم.




 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان جمعیت هلال احمر خدمت رسانی زنان همه دستگاه های اجرایی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی کادر درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد

به گزارش قدس خراسان، باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.
وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.
بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات‌رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.
صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.
وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت‌کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.
بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.
وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.
مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.
مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.
وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • میز خدمت ادارات و خدمت‌رسانی به مردم تداوم داشته باشد
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد